Bryggestien

 

Bryggestien fra Glengshølen leder deg til vår

nyeste og største rasteplass, som også gir deg

enkel tilgang til resten av Sarpsborgmarka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryggestien fra Glengshølen til Tjueklo er ca. 980 meter lang. Bryggestien har ført til at mange flere av byens innbyggere har fått enkel tilgang til Tjueklo med et parkanlegg som inneholder 4 gapahuker, 6 grillplasser og flere bord/benker.  Det er videre anlagt et toalettanlegg med moderne løsninger for bruk og vedlikehold.

 

 

 

Vår misjon

 

Legg til bedriftsmottoet ditt ved å dobbeltklikke.

 

På denne siden du kan finne den nyeste informasjonen om oss . Virksomheten vår utvikler seg og vokser stadig og stbilt. Vi tilbyr bredt spekter av tjenester. Vår misjon er å gi best mulig hjelpfull løsning. Hvis du ønsker...

VårVåHer

rtt oppdrag:

Tu

Tur- og Lysløypa I Sarpsborgmarka (TLS) arbeider for at du skal kunne benytte marka til rekreasjon og helsebringende aktiviteter.  Vi ønsker deg god tur i marka!

øypa I Sarpsborgmarka (TLS) arbeider for at du skal kunne benytte marka til rekreasjon og helsebringende aktiviteter.  Vi ønsker deg god tur i marka!

 Vi i Tur- og Lysløypa (TLS) arbeider for at du  skal kunne benytte Sarpsborgmarka til rekreasjon og helsefremmentivitet. Vi ønsker deg god tur i marka!