Om oss

 

På våre web-sider kan du finne informasjon om løypenett og rasteplasser i Sarpsborgmarka. Vi er ‘Tur- og Lysløypa i Sarpsborgmarka’ (TLS) som er en gruppe i Sarpsborg Allianseidrettslag (SIL).  Vi håper du vil finne den informasjon du trenger for å planlegge din neste tur i marka.  På siden 'Løypenettet' kan du laste ned kart over Sarpsborgmarka. På samme side finner du også beskrivelse av løyper og noen anbefalte løypetraseer og turmål. På de andre sidene kan du se bilder av rasteplasser og populære utfartssteder. 

 

På dine turer vil du finne skilter med stedsnavn og avstander i de mange stikryssene i marka.  Hvis du ønsker å sende oss kommentarer, forslag eller spørsmål, benytt kontakene nedenfor.

 

Vi ønsker deg en god tur i en mangfoldig og flott natur!

Her er hovedkontoret vårt

Transportmidler behøves til frakt av utstyr til vedlikehold i marka

Dugnadsgjengen i en fortjent lunsj-pause. Dugnadsgeneralen benytter samtidig anledningen til å informere om sesongens planer.

 

Her er dugnadsgjengen samlet på  besøk hos Husqvarna for demonstrasjon av nytt utstyr.

Vårt oppdrag:Vårt oppdrag:

Tur- og Lysløypa I Sarpsborgmarka (TLS) arbeider for at du skal kunne benytte marka til rekreasjon og helsebringende aktiviteter.  Vi ønsker deg god tur i marka! 

 

 

Hvis du ønsker å bidra med noen kroner til vedlikehold av løypenettet, har vi VIPPS-nr. 503244 og BANK-kontonr. 1080 35 13576.

 

 

 

 

 

 

Her kan du kontakte oss

 

Styret i TLS:

Styreleder: Aage Rishøi                           aage.rishoi37@gmail.com

Sekretær:   Per Kristian Fodstad            pfodstad@online.no

Kasserer:  Johan Fjærestad                   jbf38@online.no

Styremedlem: Bjørn Strømsæther        bjorn.stromsather@getmail.no

 

WEB-admin.:  Jens Klefstad                  jensk@wemail.no